IDIOMA

Slide Info Personal
Slide Info Personal
Slide Info Personal
Slide Info Personal
Enginyer en Organització Industrial per la U.P.C i Master Coach de I.C.F, l’organisme regulador amb major implantació a nivell mundial que vetlla per un Coaching de Qualitat.

Inversor des de 2004 en borsa internacional i matèries primeres mitjançant accions, ETF’s, CFD’s, futurs i fons d’inversió de renta variable. Desde 2013 puc confirmar i assegurar que la psicologia és la base per millora de la seva rendibilitat com inversor. Per aquest motiu realitzo un entrenament mental a analistes, banquers, inversors, gestors i traders per millorar els aspectes psicològics i revisem creences, opinions, judicis, biaixos cognitius. També ajudo a mantenir un estat emocional correcte en situacions de crisi, saturació o estrès. Amb aquest entrenament l’inversor també incrementa el seu cercle de competències invertint així en actius més rendibles.

La meva implicació i compromís amb el client és total.

Entrenament mental per millorar les competencies com inversor, analista o trader.

  • Participo amb Growup Coaching & Mentoring de Perú, amb processos de Executive Coaching per Skype per aquells professionals que estan constantment viatjant arreu del món.
  • Participo mensualment amb la revista La Borrufa i La Clau realitzant articles de coaching.
  • Realitzo i Organitzo, de forma altruista, conferències i taules Rodones en Centres de Negocis, Agrupacions Empresarials, Ajuntaments i Consells Comarcals.
  • Realitzo el programa de Radio “l´Art de la Reflexió” de Radio Estel, que s’emet tot els divendres a les 23:05. És un espai de desenvolupament personal i professional, que va començar de forma anecdòtica però que amb passió, esforç, implicació ha anat creixent anualment. 15.000 oients setmanals
  • Per últim, el meu vincle emocional amb el Pirineu m’ha fet apostar pel desenvolupament empresarial d’aquesta zona i sóc soci actiu de la Societat Foment del Pallars.