IDIOMA

Slide Info Personal
Slide Info Personal
Slide Info Personal
Enginyer en Organització Industrial per la U.P.C i Master Coach de I.C.F, l’organisme regulador amb major implantació a nivell mundial que vetlla per un Coaching de Qualitat.

El meu passat com Enginyer, el fet d’haver estat treballant en diferents sectors i activitats industrials i cultures em fa coneixedor del teixit empresarial del País, el meu present, dedicat principalment al Coaching Executiu em permet empatitzar ràpidament amb les inquietuds dels clients que m’impulsen cap a un futur on proclamo que la base per a la millora i l’assoliment dels resultats empresarials està en les persones. Ser capaç de transformar gestors en líders que sàpiguen extreure tot el seu potencial i la del seu equip és la meva missió.Realitzo processos individuals “one-to one” i formació “in Company “ per tot el territori.

La meva implicació i compromís amb el client és total.

La meva implicació i compromís amb el client és total.

  • Participo amb Growup Coaching & Mentoring de Perú, amb processos de Executive Coaching per Skype per aquells professionals que estan constantment viatjant arreu del món.
  • Participo mensualment amb la revista La Borrufa i La Clau realitzant articles de coaching.
  • Realitzo i Organitzo, de forma altruista, conferències i taules Rodones en Centres de Negocis, Agrupacions Empresarials, Ajuntaments i Consells Comarcals.
  • Realitzo el programa de Radio “l´Art de la Reflexió” de Radio Estel, que s’emet tot els divendres a les 23:05. És un espai de desenvolupament personal i professional, que va començar de forma anecdòtica però que amb passió, esforç, implicació ha anat creixent anualment. 15.000 oients setmanals
  • Per últim, el meu vincle emocional amb el Pirineu m’ha fet apostar pel desenvolupament empresarial d’aquesta zona i sóc soci actiu de la Societat Foment del Pallars.